Serveis a empreses

TECH DRONE filmació i fotografia aèria

Afegir a preferits Imprimir

TECH DRONE, és una empresa de drons professionals que opera a tota Espanya els 365 dies de l’any i amb total disponibilitat horària, especialitzada a oferir serveis d’enregistraments aeris amb drons, comptant amb l’autorització de l’Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) per a realitzar la nostra activitat en el sector dels RPAS-Drons per tot el territori nacional.

A més, complim amb tots els requisits legals per a treballar amb drons i oferim preus competitius amb la finalitat que tots els nostres clients puguin fer volar la seva imaginació en els teus projectes i/o esdeveniments.

VOLEM i FILMEM, però a més, EL NOSTRE OBJECTIU és l’EXCEL·LÈNCIA en tots els projectes, amb una dedicació minuciosa, des del seu inici fins al seu acabat

Dins l’ampli ventall de serveis, ens dediquem a: Filmació i Fotografia d’Esdeveniments Privats (Noces, etc..) i Corporatius, Serveis per Administracions Locals, Inspeccions Industrials, Spots de Promoció Immobiliària i Patrimoni Arquitectònic, Cultural i Turístic, Recerca de Mascotes Perdudes i molts més.

Podeu contactar per:

Web: www.techdrone.cat

Email: hola@techdrone.es

Tel +34 670 233 141

Instagram: @techdrone.es

Facebook @techdroneservices

Linkedin https://www.linkedin.com/company/techdrone/

  • Persona de contacte Xavier Cruzado
  • Adreça física c/ Barcelona, 9, Can Vila
    08458 Sant Pere de Vilamajor - Barcelona
Es pot volar a tot arreu?
L'actual legislació espanyola, no permet volar a tot arreu. Les zones més sensibles (i prohibides) són els nomenats CTR (zones de Control d'Aeroports). Per exemple, el CTR de l'aeroport del Prat, s'allarga des de Mataró fins a més enllà de Vilanova i la Geltrú. Als Parcs Naturals, cal demanar un permís especial a l'Administració dels Parcs, i qualsevol vol a 8 km de radi d'un aeròdrom o heliport, cal gestionar el vol amb els seus gestors. És molt important que abans de contractar els serveis professionals d'una operadora de drons, demaneu que tots els permisos, assegurança i qualificacions estiguin en regla, ja que d'un altre forma, les multes per volar sense els permisos obligatoris, poden incórrer en milers d'euros. TECH DRONE som una Operadora Aeronàutica legalitzada per AESA, amb tots els permisos i assegurances en regla.
Quins preus teniu?
Els preus sempre varien, ja que cal tenir en compte el següent: + Lloc on es desenvoluparà el vol + Tipus de vol amb més o menys complexitat + Hores de vol i temps emprat + Si volem o no l'edició i postproducció de les imatges + Cost de taxes de vol (requerides en casos de Parc Natural) Així i tot, no dubteu en contactar-nos per demanar un pressupost, adient a les vostres necessitats!
Guia ComercialGuia de comerços a Catalunya