Serveis a empreses

Paisatges Verticals, fotografia aèria amb drons

Afegir a preferits Imprimir

Empresa de fotografia i vídeo aeris per al sector immobiliari, estudis d’arquitectura o enginyeria, empreses constructores, empreses del sector turístic, indústries diverses i organismes públics. [veure Serveis]

A la nostra galeria de treballs recents podrà veure moltes de les fotografies i vídeos realitzats durant els últims anys. També disposem d’un banc d’imatges per a la venda directa de fotografies ja realitzades.

Hem treballat per a la Universitat de Girona, diversos ajuntaments, hotels, càmpings, immobiliàries, etc. [veure Clients]

Som fotògrafs professionals amb més de 10 anys d’experiència. Som empresa operadora homologada per l’agència estatal de seguretat aèria.

 

  • Persona de contacte Ricard
  • Adreça física Av. Ramon Folch, 2 - Apt. 863
    17001 Girona
Quan costa una sessió de fotografia aèria?
Trobarà les nostres tarifes a https://www.paisajesverticales.com/ca/mes-informacio/tarifes/ Amb transparència, sense sorpreses. També li pot interessar llegir el nostre article "Quant costa el servei de fotografia amb dron?" (https://www.paisajesverticales.com/ca/fotografia-aeria/quant-costa-el-servei-de-fotografia-amb-dron/)
Què cal tenir en compte per a contractar un fotògraf aeri?
Trobarà una resposta ben detallada a aquesta pregunta en el nostre article "4 factors que hauria de comprovar abans de contractar un fotògraf aeri" (https://www.paisajesverticales.com/ca/fotografia-aeria/4-factors-que-hauria-de-comprovar-abans-de-contractar-un-fotograf-aeri/)
Es pot fer fotografia aèria en qualsevol lloc?
Les normes en seguretat aèria prohibeixen volar amb dron en les següents circumstàncies: - sobre edificis. - sobre persones. - després de la posta de sol. - a prop de presons, instal.lacions militars i centrals nuclears. - dins un radi de 8km de qualsevol aeroport (25km en el cas de Barcelona). En aquestes situacions no es pot volar de cap manera. Encara que l'ajuntament o la policia local ens "doni permís", l'únic organisme que té autoritat per fer-ho (i no ho fa mai) és l'Agencia Estatal de Seguridad Aérea, AESA. En aquests altres situacions es pot volar sempre i quan existeixi una coordinació prèvia (i demostrables) amb els gestors o responsables del lloc: - a prop de camps d'aviació i heliports - sobre reserves naturals Encara que vegi imatges i videos aeris gravats en aquests condicions (imatges sobre Barcelona, per exemple) a la TV o a molts llocs d'Internet, està prohibit fer-ho i penat amb multes importants.
Guia ComercialGuia de comerços a Catalunya