Salut, bellesa i benestar

Centre de Psicologia Despierta Sant Cugat

Afegir a preferits Imprimir

 Despierta Sant Cugat és un centre de psicologia i logopèdia infanto-juvenil especialitzat en detecció, diagnòstic e intervenció amb nens i nenes d’altes capacitats intel·lectuals, d’entre 4 i 16 anys.

El nostre objectiu és atendre les necessitats d’aquests nens i ajudar a que puguin desenvolupar els seus talents i capacitats al màxim.

Treballem de forma conjunta amb famílies i escola perquè pensem que és molt important que l’entorn més proper del nen@ s’impliqui i participi de forma activa en el desenvolupament personal, emocional, cognitiu i acadèmic dels infants.

El nostre objectiu és orientar a les famílies i docents a entendre i atendre les necessitats d’aquests nens i nenes, ajudant a que aquests puguin desenvolupar els seus talents i capacitats mitjançant un programa educatiu motivador i estimulant . Amb un assessorament continu, individual, familiar i escolar volem aconseguim que els nens i nenes amb altes capacitats, rebin una educació com es mereixen i, que les seves famílies, no es sentin soles a l’ emocionant  però complex procés d’aprenentatge i maduració.

Al nostre centre de psicologia, atenem a tots els nens i nenes mitjançant un programa integral.

Realitzem una avaluació completa del nen, tant en l’àmbit educatiu com psicològic, tenint en compte les seves debilitats i fortaleses, el seu perfil cognitiu, personal i emocional del nen/a, podrem determinar la millor intervenció.

A més, duem a terme un Programa d’estimulació de les capacitats cognitives i habilitats, que dóna especial importància a la intel·ligència emocional. Mitjançant aquest programa s’estimula a aquests nens plantejant reptes i motivant-los per a l’aprenentatge, adaptant-lo al nivell de cada un, i realitzant modificacions a mesura que s’avança i es van obtenint èxits.

Guia ComercialGuia de comerços a Catalunya