Altres

REFORMES INTEGRALS

ICR GIROSER S.L. som una empresa de constructors, associats al gremi de constructors Girona.
Professionals, que ens adaptem a la necessitat de cada client adequant-lo a les seves necessitats a nivell professional i econòmic, sempre amb qualitat i garantia. Per això comptem amb un equip professional i qualificat.
Estem especialitzats per a atendre tots els serveis, reparacions, rehabilitacions, manteniment, construccions i instal·lacions a nivell particular, comunitats o empreses, Constructors i Promotors.
Així mateix disposem de despatx tècnic d’Enginyeria, on els podem oferir tot el ventall de l’obertura de negoci, local o senzillament rehabilitació del mateix.
Els aportem tots els butlletins: RITA, Gas Natural, Gas Butà, tèrmic, elèctric, aigua, reconeixement d’instal·lacions elèctriques, Certificat de dipòsits de Gas-oil fins a 2.500 litres, memòria de dipòsits de Gas-oil fins a 5.000 litres i contractes de manteniment d’instal·lacions elèctriques baixa tensió.
Si té projectes o si pensa reformar el seu habitatge, comunitat o el seu negoci, no dubti en contactar amb nosaltres. A ICR GIROSER l’assessorem segons les seves necessitats i li fem pressupost sense compromís, oferint materials de qualitat i seguretat, garantint tots els nostres treballs segons normatives vigents, li gestionem els permisos i projectes.
A més, una de les nostres característiques principals és el tracte directe i personalitzat, sempre en donar les solucions més adequades a les necessitats dels clients, amb els preus més competitius del sector, amb una trajectòria professional demostrable de més de 30 anys.

  • Persona de contacte Joan Prat
Guia ComercialGuia de comerços a Catalunya