Zermat, empresa fabricant de maquinaria per l’envasament al buit. Comptem amb més de 40 anys de trajectòria, des de 1979. Fabriquem una extensa gamma d’envasadores al buit per a cobrir totes les necessitats. Solucions específiques tant per a petits negocis  d’hosteleria o per particulars com per a grans empreses relacionades amb el sector de l’alimentació.

Que li ofereix Zermat:

🔷 Experiència en màquines envasadores, hem estat en constant desenvolupament i evolució en diferents projectes.

🔷 Professionalitat, li podem oferir un servei tècnic ràpid amb experts avalats per la seva trajectòria en el sector.

🔷 Solucions específiques, igual que cada persona és única, cada projecte també. Les seves necessitats i objectius seràn tractats de manera personalitzada a través del estudi del seu negoci i producte.

  • Persona de contacte Gisela
  • Adreça física C. Carrasco i Formiguera, 4
    Pol. Ind. Can Llobet
    08192 Sant Quirze del Vallès
    Barcelona (Spain)
És possible provar una màquina envasadora al buit ZERMAT?
Si, a les nostres instal·lacions disposem de sala de proves - showroom - per a la demostració i comparació de diferent maquinària. Pot sol·licitar una visita amb el departament comercial, estarem encantats de rebre'l en la nostra empresa i poder mostrar-li les altes capacitats i qualitat dels nostres equips.
És possible provar una màquina envasadora al buit ZERMAT?
Si, a les nostres instal·lacions disposem de sala de proves - showroom - per a la demostració i comparació de diferent maquinària. Pot sol·licitar una visita amb el departament comercial, estarem encantats de rebre'l en la nostra empresa i poder mostrar-li les altes capacitats i qualitat dels nostres equips.
És el mateix una envasadora al buit que una termosegelladora?
Tots dos tipus de màquines utilitzen la mateixa tecnologia per a fer el buit i per a injectar gas quan és necessari. Els envasos que s'utilitzen i el resultat final són diferentes. Un equip és específic per a l'envasament en BOSSA i l'altre per a l'envasament en SAFATA. Las avantatges bàsiques d'una màquina al buit amb bosses són: fiabilitat de la inversió, adaptació a qualsevol dimensió del producte, cuina i cocció al buit, gran capacitat d'emmagatzematge de matèries primeres, costos baixos en bosses. Les avantatges d'una màquina termosegelladora de safates són: no s'endureix el producte a envasar, presència de l'envàs molt atractiva, manipulació de l'aliment més neta i delicada, possibilitat d'injectar gasos per a millorar l'aspecte del producte, com per exemple en les carns vermelles.
Fabrica Zermat les seves màquines?
Zermat va començar a fabricar envasadores al buit a Barcelona l'any 1979, des de llavors el desenvolupament i producció no han para. Setmana a setmana, es lliuren envasadores per a una àmplia varietat d'aplicacions i amb infinitat de destinacions, des de màquines per a restaurants d'àmbit local, fins a línies d'envasament automatitzades als països més llunyans.
És possible rebre servei tècnic directe de Zermat?
Si, disposem de punts de servei tècnic en tot el territori nacional i en alguns paises on exportem. Els nostres tècnics de fàbrica també es desplaçar per cobrir intervencions i posades en servei d'equips a nivell nacional i internacional. Disponemos d'un número directe per al servei d'assistència tècnica telefònica, pot seleccionar-ho a través del nostre Call Center +34 937 103 011. Per a consultes de servei tècnic pot contactar amb el nostre departament postventa@zermat.net
Puc rebre la tarifa de preus o pressupost personalitzat?
Empleni el formulari de contacte sol·licitant el preu de qualsevol producte ZERMAT, estarem encantats d'atendre la seva sol·licitud.
Guia ComercialGuia de comerços a Catalunya