Alimentació

Biobastona – Venda de Vedella Ecològica

Afegir a preferits Imprimir

Biobastona SL és una petita empresa familiar dedicada a l’agricultura i ramaderia ecològica (Numero Registre CCPAE 115 PE). El nostre principal producte és la carn d’anoll. La carn d’anoll que els oferim és d’uns animals de raça càrnia que han nascut a l’aire lliure i han estat criats i engreixats a finques del Moianès.

L’alimentació de vaques i vedells es fa amb les pastures, farratges, cereals i llegums que es produeixen a les pròpies finques.

Tot això, junt amb un acurat maneig del bestiar, i un repòs de la canal fins al moment de servir, ens dóna com a producte una carn d’anoll que esdevé gairebé com un producte artesà i com a tal cal assaborir-la.

La carn pot ser presentada a l’engròs (mitja canal) o bé desfeta. En aquest darrer cas es subministra en una capsa de 10 kg on hi ha una part proporcional de les diferents peces de l’animal, tot tallat i envasat al buit per separat.

El nostre segon producte és l’espelta. La sembrem, recollim i espellofem nosaltres mateixos per aconseguir un producte que no perdi les seves qualitats organolèptiques.

Normalment es serveix a l’engròs.

  • Persona de contacte Oriol Picanyol
  • Adreça física Mas La Grossa Apt 78, 08180, Moià
Guia ComercialGuia de comerços a Catalunya